Har du investeret i padel sporten ved at have købt dit eget padel bat, så anbefaler vi, at du også investerer i en taske dertil.

Padel bats er ikke billige og er noget, som gerne skulle holde i mange år. En af de helt simple måder hvorpå du kan hjælpe til med forlængelsen af levetiden, er ved at købe dig en padel taske.

Hvad bruges en padel taske til?

Padel tasker bruges til det samme som alle andre tasker, altså at have noget i. I dette tilfælde er det til dit padel bat. Man bruger både padel tasker for at skåne dit padel bat under transport, men også bare for at det bliver udsat for mindre i en taske, end hvis det lå frit fremme, når du ikke bruger det.

Store padel tasker

En stor padel taske er drømmen, hvis du foretrækker at skifte imellem flere bat, og samtidig gerne vil have plads til f.eks. skiftesko og træningstøj samtidig. Den store taske er nemlig delt op i forskellige rum, så dine bats får et rum for sig selv. Det rum er tilpasset størrelsen på et padel bat, så dine bats ligger stabilt og ikke rutsjer rundt. Er der for meget plads, så de kan rutsje, kan det i længden have en effekt på holdbarheden.

Padel rygsæk

Forskellen på en padel rygsæk og en padel taske er de ergonomiske fordele. En padel rygsæk bliver transporteret på din ryg, og den er derfor nemmere at håndtere, hvis du kommer frem og tilbage via gåben eller din cykel.

Padel case

Modsat de to andre taske forme som er god til mere end blot dit bat, så er et padel case kun til dit padel bat. Der er altså hverken plads til tøj, sko eller andet, som du kunne have brug for i forbindelse med en træning.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her