Barnedåb er barnets første fejring

Mennesket oplever forholdsvis mange begivenhedsrige oplevelser gennem livet, som er værd at huske på gennem hele sin eksistens på jorden. Den første særlige oplevelse i et kristent menneskes liv er barnedåben. Her bliver barnet en del af den kristne menighed, hvor barnets synder afvaskes, således man bliver medlem af Kristi Kirke. I forbindelse med et barnedåb er barnedåbsinvitationer naturligvis en nødvendighed. Der er mange forskellige muligheder for at lave særlige og enestående invitationer. Man kan eksempelvis vælge en personliggjort invitation, der laves online. Her skal du blot skrive en ønsket tekst, hvor der herefter bliver sørget for opsætningen. Det er desuden muligt at foretage tilkøb af bordkort og takkekort m.m. til barnedåben. Herunder bliver de mange muligheder yderligere beskrevet.

Som tidligere nævnt er et barnedåb en helt særlig dag, som man aldrig vil glemme. Dog vil langt de fleste menneskers hukommelse indskrænkes i løbet af tiden. Der er dog mange forskellige måder at forevige dagen på. En måde at forevige dagen på er eksempelvis gennem plakater med barnets fingeraftryk. Her har du mulighed for at personliggøre en helt særlig plakat præcis som du ønsker den. Plakaterne er inspireret af den velkendte nordiske stil, som passer perfekt ind i mange forskellige danske hjem. På hjemmesiden kan du desuden købe diverse tilbehør til plakaten. Tilbehøret er eksempelvis billedrammer, stempelpuder og skriveredskaber. Plakater kan desuden også anvendes i forbindelse med babyshower, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper osv.

Herunder kan du se nogle af farverne blandt det brede udvalg af stempelpuder

  • Misty mauve
  • Boysenberry
  • Opera pink
  • Sky blue
  • Fresh green
  • Chateau grey

Eksklusiv kvalitet

Barnedåbsinvitationer er et særligt minde fra en helt speciel og enestående dag. Derfor kan det være en god idé at gemme barnedåbsinvitationerne, således den vil bringe de minderne tydeligt frem fra erindringerne. Dette er grunden til, at alle barnedåbsinvitationer bliver trykt på 350 g. tykt postkortpapir, der har en glat finish udenpå og en mat inden i. Derfor er det muligt at udfylde invitationen med navne uden at kuglepennen tværes ud. Under fremstilling af barnedåbsinvitationer samarbejdes der med et af landets førende trykkerier indenfor printudstyr, og kan derfor garanteres, at der bliver leveret smukke personliggjorte invitationer med et yderst eksklusivt look. Hvert dobbeltkort er desuden A6 og vil efter produktion blive pakket og sendt med fine hvide kuverter. På den måde undgår du selv at skulle stå og bøvle med hele fremstillingen af barnedåbsinvitationerne.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her