De fleste forældre kan nikke sig enige i, at tiden flyver afsted. På et øjeblik er ens lille baby blevet stor og er klar til at flyve fra reden. Derfor er det vigtigt, at man husker at indfange alle minder med billeder og video. På denne måde kan man hurtigt tænke tilbage til de gode tider. Læs mere her omkring milepælskort og dens funktion.

Milepælskort hvad er det?

Der findes efterhånden mange alternativer for barnets første bog. Her er milepælskort, også kaldet milestenskort, en favorit blandt de nybagte forældre. Det er nemt og enkelt, og det kræver hverken den store mængde tid eller ressourcer. Milepælskort bruges som sagt i navnet til at markere milepælene. Det er oftest set i brug indenfor de første par år af barnets opvækst.

Hele konceptet bag kortene er ganske enkelt. Man vælger de kort, som man ønsker at marker og altså huskes på i fremtiden. Milepælskort har en ganske enkel funktion. Man tager et billede, hvor kortet og barnet er på, og derved har man altså et billede med milepælskort. Det bruges til at sende til nærmeste familie eller andre, der lige såvel ønsker at følge med i udviklingen.

Hvilke kort kan man få?

Det er meget forskelligt, hvilke kort som forældrene ønsker at få fingrene i. Der findes man forskellige pakker og løsninger, som man selv kan bestemme. Blandt er følgende populære

·       Milepælskort med markering af alder

·       Oplevelser som første ord

·       Blanke kort til egne begivenheder

Det er særligt set at bruge kortene, som markerer alderen. Det er alt lige fra første dag til 1 år. Dette giver en sød tidslinje og et godt billede af den udvikling, som ens barn oplever på blot det første leveår. Derudover er der også kort med markering af ting som første ord, først ferie og så videre.

En anden sjov detalje kan være at designe sine egne kort alt efter, hvad man selv mener har været en stor oplevelse. Det er med til at give et mere personligt præg på kortene, og derved også skabe sin egen fortælling og tidslinje.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her