Rigtig mange danskere elsker deres have, lige så meget som de elsker at gå i haven. Men det danske vejr er umulig at forudse, lige såvel som man kan risikere at der allerede slut august er for koldt udenfor til at gro og dyrke. Det er derfor mange vælger at bruge vægdrivhus. Dette giver dem adgang til haven året rundt. Læs mere om dette i teksten her og få viden om grøntsager, blomster og dine muligheder.

 

Ikke opgiv glæden ved haven

Det er vigtigt at alle have elskerne derude ved at de ikke er begrænsede til blot at kunne nyde have arbejdet i den normalt korte sommerperiode. Det er muligt at nyde det så længe man vil. Den danske sommerperiode er nemlig ikke lang. Der kan gå tid før varmen og solen kommer frem og det kan skifte hurtigere end man forventer. Det er her et vægdrivhus kan hjælpe dig. Et vægdrivhus holder på varmen og lader dig nyde havearbejdet. Der findes mange forskellige vægdrivhus. Man kan tilpasse sit vægdrivhus efter sit behov for haveplads og ligeledes design, så din have pynter med et smart vægdrivhus.

Gratis lagerfoto af blade, blomster, blomstrende

Grøntsager kan overleve længere

En anden fordel ved et vægdrivhus er at det ikke blot er de glade havearbejdere der tager glæden af den forlængede periode, men ligeledes grøntsagerne. Det er nemmere at gro grøntsager i et organiseret drivhus, med plads til det kan gro frit. Fri fra planteædere.

 Eksempler på planter der vil holde længere i et vægdrivhus ville være:

  • Tomater
  • Agurker
  • Squash

Blomster er ikke begrænset til sommer

Derudover skal det heller ikke være begrænsede adgang til de flotte blomster. Det vil være muligt at kunne dyrke de flotte blomster i et kontrolleret miljø, hvor de i længere tid ville kunne blomstre. Blomster har brug for varme og de har brug for solskin. Et drivhus vil holde på varmen og vil reflektere solens stråler igennem selv overskyet vejr, og ned på de fine blomster.

Frost i jord ødelægger mulighederne

En anden fordel ved et vægdrivhus er at der bruges nyt jord under kontrolleret miljø. Dette sikrer at jorden ikke bliver kold og frosset. Frost i jorden er nemlig den største fjende for blomster og grøntsager. Det er de færreste ting der kan vokse i frossen jord. Lige såvel vil det blive utroligt svært at gro i den lange periode der vil være frost i jorden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her