Flotte smykker giver din hverdag nyt liv | Friihof siig smykker
383
post-template-default,single,single-post,postid-383,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Friihof siig fuldender dit look

Smykker fuldender ethvert outfit

Modeindustrien vokser og vokser, men hvad er et lækkert outfit uden nogle flotte og unikke smykker, som fuldender det hele. Der findes uendelige mange designs og farver, som alle kan være med til at skabe nye og inspirerende udtryk. Læs mere her omkring et smykkebrand, der har vist sig at fange manges interesse.

Friihof siig smykker

Friihof siig er blot en af de mange mærker, som til hver en tid leverer flotte og ikke mindst unikke smykker. En del af deres koncept er, at man ikke skal være bange for gå med det, som man har lyst til. Smykker er til for at give lidt ekstra kant og elegance. Detaljerne er ofte det, som man bider mærke i, specielt når det handler om ens valg af smykker.

 

Friihof siig mærket er produceret og designet af to veninder. Hanne og Lena, som er barndomsveninder, har opdaget deres evner for skabe smykker, som har vist sig at være en succes. De to veninder arbejder fra Herning, og alle deres produkter er dansk produktion.De finder inspiration fra deres omgivelser, både fra nettet og livsstilsmagasiner. Det er ikke nødvendigvis vigtigt, hvor inspirationen kommer fra, men mere at den kommer.

Kollektioner

Friihof siig er kendetegnet ved varierende designs og kollektioner. Deres smykker er både guld og sølv, så der er noget til enhver smag. En del af deres kendetegn er deres måde at sammensætte perler, sten og andre farver med nogle ellers klassiske designs.

Kollektioner består bl.a. af

  • Perlemors armbånd
  • Halskæder
  • Øreringer

Smykkerne egner sig til hverdagsbrug såvel som til festlige anledninger. Der er ingen grænser for, hvordan man kan sammensætte smykkerne på.

Friihof siig

Opbevaring af smykker

Mange kvinder har en kærlighed til deres smykker, og har ikke lyst til at pakke dem væk. Et elegant og smukt smykkeskrin og andre opbevaringsmuligheder viser og holder på alle ens yndlingssmykker, indtil de skal ud og luftes.

No Comments

Post A Comment