Madkasser til døren er en nem og sund løsning i en travl hverdag
440
post-template-default,single,single-post,postid-440,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Madkasser til døren er en nem og sund løsning i en travl hverdag

Madkasser til døren er en oplagt mulighed for de husholdninger, som har en travl hverdag eller blot har brug for en nem og sund løsning. Der er flere forskellige måltidskasser at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Læs mere herunder.

Flere forskellige varianter at vælge imellem

Hvis du ønsker at bestille madkasser til døren, skal du være opmærksom på de forskellige varianter, som det er muligt at vælge imellem. Her kan man nemlig blandt andet både få madkasser, som er beregnet til familier, hverdagskost og også til slankekuren. Hver enkel madkasse til døren er sammensat med fokus på at imødekomme flere forskellige husholdninger. Her er der nemlig stor forskel på ønsker og behov. Der er derudover også mulighed for at en måltidskasse, som indeholder en 3-dages juicekur.

madkasser til døren

Sådan bestilles madkasser til døren

Når man skal bestille en måltidskasse, er det vigtigt at man følger den korrekte fremgangsmåde for at bestillingen går igennem. Det er utrolig nemt og ligetil at bestille madkasser til døren. Det eneste du skal gøre, er at følge nedenstående trin, og så er du mere end godt på.

  1. Bestillingen foregår ved, at man først vælger den måltidskasse, som man ønsker.
  2. Så skal du udfylde de muligheder som ses vedrørende “Køn, Barn, Opstart, Uden svindekød, Uden fisk”. Dette gøres ved at trykke under teksten på “vælg variant” så får du de muligheder frem som der er, du trykker blot på den mulighed du ønsker.
  3. Derefter skal du trykke “tilføj til kurv”, så den er lagt i kurven og klar til betaling.
  4. Hvis du ønsker at bestille flere kasser, skal du blot følge denne guide engang til.
  5. Hvis du ønsker at se, hvilke produkter du har lagt i kurven og den samlede pris, skal du gå op i højre hjørne og trykke på den grønne tekst.
  6. Når du er klar, trykker du på knappen “bestil” i bunden til højre.
  7. Nu skal du blot udfylde alle felterne til højre, med dit navn adresse m.m. så madkasserne kan sendes det rigtige sted hen.
  8. Afslutningsvis skal du trykke du på “GENNEMFØR ORDREN, når alle felter er udfyldt.
No Comments

Post A Comment