Kultur - s207
93
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-93,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KULTUR

Find dig selv igen

Vi lever i en verden hvor mennesker konstant er under press, op til flere har en hverdag hvor man har flere opgaver end timer i døgnet. Det vigtigste er at begrænse sine arbejdsopgaver både på arbejdspladsen, men også på hjemmefronten. Og hvis man kan mærke at man allerede er nået dertil hvor det har en fysisk negativ virkning på din krop, så bør man hurtigst muligt slå sig sammen med en psykoterapeut. En psykoterapeut kan hjælpe med at give dig dit liv tilbage, så du igen kan føle glæde med din familie og dine venner efter en evt. depression. Center for livskunst er en psykoterapeut klinik baseret på fyn, og hvis du leder efter en psykoterapeut i odense, så er det den helt rigtige klinik at tage til.

Kolding lightfestival

Det er her i december måned at der kommer lightfestival i kolding, og er du en af de større lys entusiaster, så kan du også kigger på udendørsbelysning her, og lave dit eget lightfestival i hjemmet.

Sjælen i koreansk hudpleje

Den koreanske kultur byder på mange spændende elementer, som er begyndt at træde ind i den danske kultur. Et af disse kultur elementer der ligeså stille har indtaget danmark, er den koreanske hudpleje og dets produkter. En af de virksomheder som fra starten har været med til at introducere de koreanske skønhedsprodukter til det danske marked, er Surisuri. På denne webshop kan du finde alle de bedste produkter, som bruges af de koreanske kvinder dag og nat. Et af de mere populære koreanske produkter, er en såkaldt sheet mask som koreanerne bruger overalt, på vej til arbejde, i toget eller diverse andre transportmidler. Kig ind på Surisuri hvis du synes koreansk hudpleje virker spændende for dig.

Makemesafe.dk

I mange lande ligger kulturen desværre sådan at mange er fattige, derfor kan det være en fordel hvis du har en overfaldsalarm med dig når du er i udlandet og rejse.