Elsker du smagen af øl, men ikke begrænsningerne? | Alkoholfri øl
520
post-template-default,single,single-post,postid-520,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ingen tømmermænd med alkoholfri øl

Alkohol kan både være godt og skidt. For nogle familier og personer er det rigtig skidt. Det kan skyldes at et familiemedlem eller en tæt ven er alkoholiker eller lignende. Det positive ved alkohol er, at der ofte er hygge forbundet med det. Derudover kan man også lave rigtig mange forskellige drinks, der smager godt. Læs med her og lær meget mere om alkohol, alkohollens begrænsninger samt alternativer til alkohol

Alkohol kan være rigtig skidt

For mange er alkohol ikke noget problem. Man drikker i store anledninger og til fester, hvor der laves lækre drinks og drikkes øl. Man bliver lidt fuld og hygger sig med venner og familie, og så er der ikke mere i det. 

Sådan er det dog ikke for alle. For nogle er det nemlig et alvorligt problem på forskellige måder. Nogle kan fx have et familiemedlem, som er alkoholiker. Altså et familiemedlem, som har et misbrug og overforbrug af alkohol. Det er en rigtig alvorligt ting, og det kan for mange være meget svært at komme ud af. Derfor bør man hurtigst muligt sørge for, at personen får professionel hjælp, så problemet ikke blot bliver større og større. 

Der sker også rigtig mange færdselsulykker hvert år, som skyldes alkohol. Det er altså en rigtig alvorlig ting at have hængende på sig, hvis man har slået en person ihjel på grund af kørsel med alkohol i blodet. 

Udover at det dræber en person og sårer personens pårørende, mister man også sit kørekort og får en kæmpe bøde – der er altså kun negative følger. Fra 2013-2017 er omkring 140 personer blevet slået ihjel i trafikken grundet spirituskørsel. Det er en stigning på 27%, og det er altså en lidt skræmmende udvikling.

En alkoholfri øl kan gøre en forskel

Mange føler sig tvunget til at drikke alkohol i store anledninger, da man jo plejer at hygge med øl og diverse drinks. Men sådan behøver det faktisk ikke være længere. Der er nemlig blevet udviklet rigtig mange forskellige slags alkoholfri spiritus og alkoholfri øl. Mange af de store mærker som fx Tuborg og Heineken har faktisk udviklet en alkoholfri øl. Der er rigtig mange fordele forbundet med en alkoholfri øl. For det første kan man køre hjem og slippe for at betale for en taxa. Derudover får man ingen tømmermænd dagen efter.

 

3 grunde til at drikke alkoholfri øl:

  • De smager godt
  • Du kan køre hjem og spare taxaen væk
  • Ingen tømmermænd
Alkoholfri øl har samme lækre smag
No Comments

Post A Comment