En graviditetspude fjerne smerte i ryggen og nakken - s207
339
post-template-default,single,single-post,postid-339,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
graviditetspude

En graviditetspude fjerne smerte i ryggen og nakken

Som nybagt mor er der mange ting, som man skal vende sig til, fordi man ikke har oplevet det før. Dette kan godt give en smule stress, men det behøves ikke, for man kan heldigvis forbedrede sig lidt i teorien, selvom praksissen er lidt sværere. Noget af det, som der mange, som oplever, er at de bliver meget trætte. Dette har bl.a. noget at gøre med, at man altid er på, fordi der hele tiden er noget, som skal laves. Dette kan give ondt i ryggen, spændingerne i nakken osv. Noget af det, som kan afhjælpe det er en graviditetspude, som går ind og aflaster dig som mor.

Hvorfor købe en graviditetspude?

Når man er mor, så er der netop meget, som man skal holde styr på, hvilket kan gøre kroppen træt og anspændt. Noget af det, som virkelig tærer er at amme. Når man ammer, så holder man barnet på en bestemt måde, hvilket kan give ondt i ryggen, samt en masse spændinger i nakken. Dette kan have en stor indflydelse på, hvordan man er overfor barnet og andre. For at undgå dette, så kan man benytte sig af en graviditetspude, som sørger for, at du ikke skal løfte barnet. Når barnet så ligger på en graviditetspude, så kan du reelt set sidde og læse en bog, fordi barnet ligger ‘låst’. Dette har ikke blot en positiv indflydelse på din ryg og nakke. Det kommer også til at få barnet til at spise, fordi det ligger i den rette position. Det skyldes, at barnet ligger godt, og så kan det koncentrere sig om at spise. Det samme gælder jo også dig! Du vil sikkert gerne også sidde godt, når du spiser, for ellers kan du ikke koncentrere dig om at spise, og så får du ikke ligefrem meget ned i maven.

Former og farver

Der findes mange forskellige ammepuder og graviditetspuder, hvilket skyldes mange ting. Noget af det som spiller en rolle er bl.a. følgende, som muligvis kan gå hen og betyde noget for dit valg:

  • Farven
  • Formen
  • Funktionen

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får en ammepuder, som enten er neutral i farven, eller en i en farve som passer til barnets køn. Sådan har det altid været, og det bliver der højst sandsynligt ikke ændret på før om lang tid. Udover at det er vigtigt, at farven er korrekt, så kan formen på din graviditetspude også have indflydelse på dit køb. Formen på din graviditetspude skal passe til størrelsen på dig og dit barn. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor god en graviditetspude passer til folk og dets barn. Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt, at funktionen på ens graviditetspude afspejler det man skal bruge den til. Hvis den skal bruges til at amme med, så er det vigtigt, at den ikke er lavet til at sove med under graviditeten. Her kan det nemlig være svært at sove, fordi man har den store mave. Dette kan man dog ændre på med en graviditetspude, da den støtter den store mave. Gør man ikke dette, så kan man opleve søvnunderskud, som giver en noget af en hovedpine, samt mindsker din evne til at koncentrere dig.

No Comments

Post A Comment