Corian bordplader er altid det rigtige valg I Kvalitets bordplader
369
post-template-default,single,single-post,postid-369,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Corian bordplade

En corian bordplade er det eneste rigtige

Er du på udkig efter en ny bordplade? Du skal ikke lede længere. Køb en Corian bordplade i dag, og du vil opleve, at der tilbydes høj kvalitet og en utrolig holdbarhed. Det flotte design og den nemme vedligeholdelse har i mange år fanget utrolig mange. Læs mere her hvorfor

Hvad er Corian?

Bordplader er et vigtigt element i ens hjem. De skal helst både have et pænt design, samt holde til hverdagens strabadser. Derfor er en Corian bordplade det helt rigtige valg for alle, børnefamilier til erhvervsbrug.  

En Corian bordplade har i de sidste mange præget de danske hjem, og det er der gode grunde til. Corian er et kompositmateriale, som er udviklet gennem et avanceret men succesfuld sæt af materialer. Et kompositmateriale er materialer, som er opbygget af bindemiddel. Det vil enkelt sige, at det er en sammensætning af materialer, som udmunder i gode og bedre egenskaber. Det færdige Corian materiale består af et massivt overflademateriale. Den hårde overflade giver de ønskede kvaliteter. Pladerne kan bearbejdes ved hjælp af almindelige værktøjer for at tilpasses ethvert facon

Fordelene ved Corian

Der er mange fordele ved købet af corian bordplader. Derfor er de vigtige at have med i overvejelsen, når man skal finde den rigtige bordplade.

Corian tilbyder:

  • Flot design
  • Nem vedligeholdelse
  • Utrolig holdbarhed

 

Flot design

Grundet materialet funktionalitet og bindemiddel, så kan bordpladerne tilbydes i et utal af farver. Det tiltaler mange, at man kan vælge mellem 100 farver. Derudover tilbydes det faktisk også med forskellige mønstre, der er med til at kunne skabe og præge ens hjem. Det flotte design vil ikke falme. Det betyder, at man ikke skal være bekymret for farven vil skalle af. Farven er en del af hele materialet, og vil derfor ikke kunne slides.

Corian bordplader findes i mange farver

Nem vedligelseholdese

I den travle hverdag har man ikke altid tid eller lyst til at bruge unødig tid på rengøring. En Corian bordplade kræver minimal rengøring. En våd klud vasket i varmt vand er nok. Man kan tilføje noget universalrengøring for yderligere rengøring. Det skal også forsikres, at det ikke er mindre hygiejnisk af den minimale rengøring. Grundet at materialet ikke har en porøst overflade, så har skidt og bakterier ingen steder at gemme sig.

Hvis uheldet skulle ske, at bordpladen får en rids, så er den ikke tabt. Ridserne vil kun sidde i overfladen, derfor vil de nemt kunne slibes væk. Ridser ses imidlertid ikke i de lysere overflader.

 

Utrolig holdbarhed

Corian bordplader tilbyder utrolig god holdbarhed. Det er naturligt at efter 5-10 år vil overfladen kunne synes lettere mat. Det er der dog råd for. Gennem kontakt med bordplade producenterne vil man kunne få en polering af bordpladen. Resultatet vil synes, som en ny bordplade.

Materialets utrolige holdbarhed gør også, at bordpladen ikke vil trække fugt til sig. Udover det vil farve og andre substanser ikke synke ned i materialet. Flere og flere eksperter anbefaler Corian til brug af bordplader, også hvis du driver virksomhed. Den nemme vedligeholdelse og holdbarheden gør nemlig, at bordpladerne også appellerer til arbejdsmarkedets erhvervsliv.

No Comments

Post A Comment