Har du brug for at måle højden af en tank eller lignende? | Niveaumålere
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Mål indholdet af vand i dine beholder med niveaumålere

Den perfekte guide til niveaumålere

Der findes et stort antal af forskellige metoder til måling, og der er derfor også et stort antal af forskellige niveaumålere. Der er rigtig mange, der har svært ved at finde ud af hvilke niveaumålere, der skal bruges til hvad. Det kan også være rigtig svært at finde ud af, da der som sagt er rigtig mange forskellige til mange forskellige metoder. Læs med her og lær meget mere om niveaumåling

Hvad er en niveaumåler?

Der findes som tidligere nævnt et stort antal af forskellige metoder til niveaumåling. Derfor er der også rigtig mange forskellige niveaumålere, der selvfølgelig bruges til vidt forskellige ting. 

Kort sagt er en niveaumåler en elektronisk enhed, der kan måle et bestemt materiales højde. Det er typisk væske i en tank eller en anden form for beholder. Niveaumåling er en vigtig del af processen i mange forskellige industrier

Der er et kæmpe udvalg af forskellige niveaumålere

Der er som sagt et hav af forskellige niveaumålere, og det er derfor næsten umuligt at komme rundt om alle. Der er dog nogle, der er værd at fremhæve. 

3 gode niveaumålere:

  • Intellipoint RF Admittance niveauvagt
  • The Point RF Admittance niveauvagt
  • Clear Line Detector
Niveaumålere kan bruges i mange forskellige brancher

Først og fremmest er der Intellipoint RF Admittance niveauvagt. Det er klart markedets bedste niveauvagt til brug ved væsker, opslemninger og granulater. Den har 2 relæudgange og kalibrerer sig selv automatisk. Der er installeret i AutoVerify i denne niveaumåler som hele tiden overvåger hele systemet for at sikre, at det fungerer korrekt. Den kan arbejde med både ekstremt lave og ekstremt høje temperaturer og kan klare et vakuumtryk op til 690 bar.

Derudover er der også The Point RF Admittance niveauvagt. Den er rigtig god og har mange fordele og funktioner, og derudover er den også et økonomisk valg, da den er billig sammenlignet med andre niveaumålere af samme kvalitet. Den har 1 relæudgang og kalibrerer også sig selv automatisk. Den kan håndtere temperaturer fra kryogene til 260 grader og et vakuumpres op til 69 bar.

Til sidst er der også Clear Line Detector. Det er en niveauvagt, der monteres direkte i procesrøret. Den er god til beskyttelse af pumper og kan fx sørge for, at de ikke løber tør.

No Comments

Post A Comment