Book en komiker og din fest, hvis den skal huskes! - s207
330
post-template-default,single,single-post,postid-330,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Book en komiker

Book en komiker og din fest, hvis den skal huskes!

Når man skal holde et god stor fest, hvor gæster slet ikke kommer til at glemme et eneste øjeblik, så skal du sørger for der er gang i den. Man kan bl.a. holde gang i en fest ved at spille en masse god musik, men det holder bare ikke, hvis festen skal huskes for evigt. Derfor skal der altså noget mere ekstravagant til. Book en komiker og dine gæster vil bliver fuldstændig overrakset, men også få sig en rigtig god aften. Ved at booke stand up komikere, så er man sikker på at gæsterne får en sjov aften. Når man har med komikere at gøre, så er du også sikker på, at du ikke kommer til at høre et gammelt show. De er for det første vant til at finde på noget, mens de står i situationen, hvilket gør alting sjovere. Udover at de kan se, så vil de også lave et show målrettet dig og dit arrangement. På den måde vil de blive en virkelig sjov oplevelse, fordi man på den måde indrager gæsterne. Hvis du så skal køre den helt ud, så tager du lige og giver komikeren et par historier om nogle gæster, for så kommer der latter i hele salen.

Hvem skal du vælge?

Nu hvor du ved, at du skal book en komiker, så skal du også har valgt en, hvilket godt kan være en smule svært. Det behøves det dog slet ikke være, for det kan du nemt finde ud af. Du ved allerede hvilket arrangement, som du skal holde, hvilket gør det hele nemmere. Så ved du nemlig hvilket situationer, du ønsker at have, når komikeren er til stede. Det betyder, at du blot skal fortælle et booking selskab, hvad du ønsker. Så kommer de med nogle forslag, og så kan du vælge den ud, som du synes passer bedst. Når du skal book din komiker, så kan det bl.a. andet være nogle af følgende, som du kan vælge imellem:

  • Adam & Noah
  • Anders Matthesen
  • Casper Christensen
  • Mick Øgendahl

Der er altså mange forskellige og sjove komikere at vælge imellem, hvilket kan gøre din fest meget sjov. For at din fest ikke bliver som alle andre, så er det vigtigt, at du fortæller de tidligere nævnte historier til komikeren. Det skal dog ikke være sådan, at dine gæster bliver stødet, fordi de er noget meget personligt om dem. Derfor kan du starte med de små historier om gæsterne og derefter gå over til historier om dig, som ikke er alt for slemme og pinlige. Det vil betyde, at showet slutter med noget om dig, og så vil de faktisk glemme det, som de lige har grint af, fordi de ikke kan huske alle jokes fra hele aftenen, men blot de større dele. Så book en komiker, hvis du skal holde en god fest, som ikke skal glemmes. Du har forresten ikke nogen undskyldning for at book en komiker, for du ved, hvordan du gør nu.

No Comments

Post A Comment